Plannen gewijzigd :) - Reisverslag uit New Delhi, India van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu Plannen gewijzigd :) - Reisverslag uit New Delhi, India van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu

Plannen gewijzigd :)

Door: zoelie

Blijf op de hoogte en volg Sanne

04 November 2009 | India, New Delhi

Hai llieve wonderschonen vrienden!

Wat weer een apart gevoel als je de vliegtuig trappen afloopt en de eerste geuren en geluiden opsnuift…. Even dacht ik van waar ben ik nu weer aan begonnen… maar dat was van korte duur. Nadat ik ingechecked had in een wonder schoon, netjes en keurig hotel besloot ik om maar eens wat rond te gaan kijken. Er is hier absoluut niets verandert. De koeien lopen nog net zo traag rond, de indiers zijn nog net zo ‘ irritant’ en ik moet net zo goed weer wennen aan de drukte, het afdingen en iets minder naief zijn alsiemand je aanspreekt. Maar goed na enkele uren was ik alweer getraind, dus no worries mam!
Ik kwam warempel nog bekende tegen, die natuurlijk ook weer wat wilde verkopen. Ik vond het al wonderbaarlijk dat ze me uberhaubt nog kende. Maar ach ja, even chai achterover gooien.. en gaan met die banaan. In de chai shop nog wat meer touristen ontmoet die ook zin hadden in gratis chai.
Uiteindelijk ben ik toch echter gezwicht voor de verkooptrucjes en ben ik naar Kashmir vertrokken de 2de dag. Zo zie je maar net dat geen plannen maken niet verkeerd is… want had ik toch al thuis een ticket naar het zuiden geboekt :) Nou goed dat is niet erg, even cancellen en vliegticket geboekt naar Srinigar. (Heb met goed laten informeren en het is er veilig mam). En dat bleek ook wel toen ik arriveerde met mijn gids Samir, collega’s dit is toch echt een andere ;)
Die ging toch die kant op (of ja dat zij hij) maar hij leek mij betrouwbaar en dat klopt ook wel. Eenmaal geland ben ik met de Sragati (bootje) naar de House Boat waar de familie verblijft gegaan. Aardige lui, kunnen redelijk engels wat handig is want Kasmirs is dus echt niet te verstaan. Het is hier echt werkelijk prachtig! Aan het Dal Lake liggen allemaal house boats en je kunt er alleen komen met die bootjes van hierboven. Gisteren een toch gemaakt over het lake. En net een tour geboekt bij de man des huizes. 3 nachten, 4 dagen rondhobbelen in de bergen… Ik kan echt niet wachten!!!!!! We slapen in tentjes en nemen eigen eten mee. Tja dan kan het nog wel prijzig zijn maar dat ga ik dus echt wel doen!!!!
Ik zal jullie alles vertellen als ik terug ben. Voorals nog gaat het dus super et mij! Al had ik vanochtend wel de eerste tekenen van de eerste dagen India… pff mijn buik tjonge jonge dat gaat er hard aan toe. Mijn darmen zijn het duidelijk niet meer gewend, maar ja dat is een deel van de charme van India zal ik maar zeggen!

lieve mensen bij deze wil ik jullie bedanken vor het lezen van de site… echt tof!
Verder doet mijn telefoon het hier niet…….

Doeg!! Dikke kus Sanne

• 05 November 2009 - 09:24

Sarah:

Klinkt goed Zwoelie. Geniet van je trip en pas op voor boze wolven.

• 05 November 2009 - 09:29

Marja:

Hej Mup,
    Oh fijn dat de reis goed verlopen is!!
    En nu weer wennen aan het lekkere eten daar haha!
    Heel veel pelzier op je trip!
    Kuske...

• 05 November 2009 - 10:08

Jolien:

Zoelie!!!!!!!!!!
    Yes, wat een heerlijk verhaal alweer, ik ben jaloers, ik wil ook!
    Geniet van je wandeltocht in de bergen, klinkt super gaaf trouwens!
    Sterkte met je buikie, maar zoals je al zegt, het hoort erbij wah, ook dat komt wel weer goed.
    Groeten uit een herfstachtig NL,
    Kus,
    Jolien

• 05 November 2009 - 11:07

Ankatanka:

sounds good! keep up the good work

• 05 November 2009 - 11:59

Anny.:

Klinkt super Sanne.
    Zet je ook foto's op je site?
    Wij willen ook wel eens zien hoe mooi het daar is.
    Groeten en kus
    Jan en Anny.

• 05 November 2009 - 14:26

Didi:

Jo zwoelie, eindelijk een wonderschoon verhaaltje zoals alleen jij het kan schrijven :)
    Klinkt goed! Hier in Daramsala probeert ook iedereen me over te halen om daar naartoe te gaan.. Maar ik ben niet zo van de trekkings. Vandaag de hele (mid)dag gewandeld en dat was weer genoeg voorlopig. Heel veel plezier op de trekking en watch out for Kashmiri Boys! En anders wrijf maar even over je buikje..
    dikke kus!

• 05 November 2009 - 16:57

Sanne:

Eej Zwoelie! Super om te lezen dat je het naar je zin hebt daaro!! Aan de geur van de Indiers wen je wel... Geniet van je trip in de bergen! Helemaal geweldig!
    xx

• 05 November 2009 - 16:58

Lenny:

Foutje..mmm was niet echt op aan het letten! Het vorige berichtje was van mij!!

• 05 November 2009 - 18:00

Mendy:

Oi Kashmir das spannend... maar naar horen zeggen wel een van de mooiste gebieden dus flink gaan genieten daar!
    Dikke kus

• 05 November 2009 - 19:22

Rosanne:

Sanne wat snel nual een berichtje!!!Fijn dat het al zo snel weer goed voelt...Have fun!x Rosanne

• 05 November 2009 - 21:10

Rocky:

Haaaaaaaaaaaa schatteke!
    Klinkt als enne goeie tweede indruk weer van India! Geniet maar lekker, dat hedde verdiend...en succes in de bergen (hijgen, puffen, kald bleeeeeh). Maar natuurlijk wel errug moi!

Wacht op de story!

• 06 November 2009 - 07:14

Loes:

Heey Sanne
    Oeh...dat klinkt wer hielemoal spannend allemoal..
    Bin beneejd hoe ut ien de bergen dur an toe gut.Dat zal wel flink afzien wurre..
    Nou megje we leaze wel hoe t is geweest..
    Kei veul plezier geniet drvan..
    Dikke knoevel enne ligt dit beej de tirupati tempel ien de buurt???hahaha

• 07 November 2009 - 00:26

Sandy:

Hey Zoelie!
    Goed om te horen dat alles okay is. Hobbelze en tot hoors.
    Groetjes

• 08 November 2009 - 12:40

Ties:

Hej hej!
    Klinkt hartstikke lekker! De Chai smaakt ook weer...goed man!
    Enjoy wieder!

• 08 November 2009 - 18:30

Jap:

Hi Sanne,

Leuke belevingen! Veel plezier daaro en rustig aan met de curry:-)

• 09 November 2009 - 21:48

Marijke:

hey san!
    Wat een verhalen weer.
    Herken je heerlijke chaos en vooral relaxtheid en openheid er weer mooi in!
    Geweldig daar, zo klinkt het. Ik hoop dat je een ontzettend fijne mooie tijd hebt en ervan geniet!
    Hier gaat alles zijn gangetje, Nathalie woont er nu beetje meer vanaf vandaag en ze is erg aardig. Woensdag mijn kinderfeestje (tja om daarvoor thuis te blijven is ook zoiets:P) en boer zoekt vrouw is nog steeds leuk!
    We missen je (en je poetsbereidheid) maar vooral de gekke relaxte sann! Whahaa gelukkig vermaak je je daar!!
    xx
    Marijke

en ook groeten van Olga en CarmeN!!!

• 10 November 2009 - 12:29

Eef:

Hee Sanne,
    Leuk om je avonturen weer te kunnen lezen. Helaas heb ik nog steeds geen internet thuis dus kan ik niet al te vaak kijken. Hoop deze week internet te krijgen. Heb jij geluk dat je telefoon het niet doet..anders kon je natuurlijk ook nachtelijk telefoontjes verwachten net als jullie in oeganda deden. Hier is het rustig. Zaterdag naar het feestje van linda en laura geweest in Nijmegen was erg gezellig. veel plezier in de bergen, hopelijk horen we weer snel van je. Liefs

• 10 November 2009 - 17:34

Rocky:

Hoe was het in de mountains?????
    Big hugggg

• 10 November 2009 - 19:27

Angèla:

Ha megje,
    Je klinkt alsof je je weer helemaal thuis voelt, dus das al harstikke schon! Hoe is je tocht door de bergen geweest? Hebben je darmen wel een beetje meegewerkt? Ben benieuwd naar je volgende verhaal... Geniet ervan woh! xx

• 11 November 2009 - 21:39

Marianne:

He sanne!!!

Oh goed bezig! En heel slim om aan Annie te laten weten dat het allemaal veilig is...heb je toch nog iets geleerd van het verhalen vertellen van Zuid-Afrika haha! Veel liefs uit Nederland

• 12 November 2009 - 12:05

March:

Meid,hoe was het in de bergjes...?

• 16 November 2009 - 12:32

Eirlys:

Fijn om te lezen dat je veilig bent aangekomen meid!! Zo te lezen vermaak jij je wel! ha ha