It's good to be back! - Reisverslag uit Manli, India van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu It's good to be back! - Reisverslag uit Manli, India van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu

It's good to be back!

Door: zoelie

Blijf op de hoogte en volg Sanne

15 Mei 2010 | India, Manli

Namaste allemaal!!
Het heeft even geduurt maar ik moet zeggen dat het ook best veel moeite is om bij het guesthouse weg te gaan en te gaan internetten........ Jep, Ik ben al goed gewend hierzo! Op het moment dat ik om 2 uur 's nacht op het vliegveld van Delhi stond dacht ik YES it's good to be back! Ik heb een viezig hotelletje gevonden, heb de airfan aangezet, ben in mijn lakenzak gaan liggen en toen werd ik al vlug weer wakker van de herrie op straat en het getoeter van de auto's. In delhi was het echt heel warm, rond de 35 graden gok ik. Ben wat gaan eten, heb meteen een bus ticket geboekt naar manali om manja op te gaan zoeken. Maar voordat het zover was kwam ik een amerikaan tegen die me wel wat yoga breathings wilde leren. Ik mee gegaan en toen bleek het tantrayoga (zoek maar op : )te zijn. Toen ik kei hard begon te lachen kreeg hij wel door dat sannie dat toch echt niet ging doen. Om 17 uur vertrokken en 's middags om 13 uur stond ik bij manja op de stoep.We zitten in ht noorden van India in de bergen. Het is hier een groot drugsoord, echt niet normaal.Zo dadelijk is er een party in de jungle, die is vanochtend om 10 uur begonnen en duurt tot vanavond 10 uur. We gaan wel een kijkje nemen en zien wel. Voel me toch nooit zo op mijn gemak, drugsloos tussen apegare mensen. Ach ja ik moet zeggen dat de rum en whiskey goed smaakt :)
Volgende week ga ik waarschijnlijk een trekking doen van een week of zo, met wat engelse meiden. Moet nog even informeren hoe en wat.K
Ik kom de tijd wel door!!!
Thanks voor de berichtjes en tot laterz!!!!!!!!!!!

X

• 15 Mei 2010 - 08:22

Mendy:

Goed om te horen Zoelie, klinkt alsof je nooit weg bent geweest! Have fun in het Noorden!
    xxx

• 15 Mei 2010 - 11:24

Jolien:

Yeah, wat een fijn gevoel he, om terug te zijn!
    Ennu Tantrayoga (ik zoek het niet eens op, maak mijn eigen voorstelling wel..) lijkt me niks voor jou!
    Geniet met je sus!

• 15 Mei 2010 - 12:17

Rosanne:

Een goed begin!Geniet ervan meissie

x Rosanne

• 15 Mei 2010 - 14:56

Loes:

Heey Zoelie...
    hahaha Klinkt wer als of ge ow dur gans thuus vuult..
    Geniet dr nog van en de groeten an Manja..

• 16 Mei 2010 - 07:50

Lenny:

He Zoelie,
    Goed om te horen dat het je weer helemaal bevalt! Veel fun!

• 16 Mei 2010 - 10:43

Angèla:

Ha mgeje! Hihi, ik had al een vermoeden, maar ben toch ook even gaan onderzoeken welke vorm van yoga het nu precies is... Ik kan me voorstellen dat je hem hebt bedankt voor zijn aanbod, grappig! Hoe was het feestje in de bergen? Het klinkt weer als vanouds... veel plezier met je zus. xx

• 16 Mei 2010 - 11:15

Marja:

Hej Mup,
    Niets anders verwacht dan dat jij je daar zo weer op je gemakje zou voelen!! Heb jij je nog kunnen amuseren tussen de apegare mensjes? Geniet van de trekking en we lezen wel weer in het volgende berichtje hoe het was!
    Kuske...

• 17 Mei 2010 - 19:24

Olga:

He San! Klinkt goed allemaal! Toch jammer dat je die tantra yoga niet hebt geprobeerd ;) Ben nu toch nieuwsgierig.
    Heel veel plezier verder! Tot snel en doe Manja de groetjes.

• 17 Mei 2010 - 19:59

Rocky:

Haha, tantra. Keurig Sanne, dat vind ik nou echt iets vur ow...
    Leuk zeg dat je al bij Manja bent. Wist niet dat je daar al zo snel naartoe ging. Veel plezier samen!
    Succes met de wandeltocht!

• 18 Mei 2010 - 20:12

Eric:

He Sannes; Rum whiskey mmmmmmmm. Hier een bedankje uit de jungle die pampers heet.
    Bedankt voor je kaart en belletje. Ook de kraamkadoos vallen in de smaak bij Kiki en Imme.En ik speel treintje als ze in bed liggen.
    Have lot of avontuurs met of zonder drugs en joga.

• 18 Mei 2010 - 20:48

Ploes:

Fijn dat je weer gewend bent daar. ben benieuwd naar feestje in de jungle zorg er maar voor dat Manja in iedergeval niks binnenkrijgt, want dat gaat niet goed. Heel veel plezier samen en manja tot volgende week!!
    Liefs Eef

• 21 Mei 2010 - 07:21

Jolien:

Zoelie, waar ben jij nu?

Krijgen we weer een spoedige update???
    xxx Lien

• 21 Mei 2010 - 13:25

Sarah:

He Zoelie. Fijn om te horen dat het weer helemaal goed voelt. Pas op dat het niet te goed wordt en je dadelijk weer met een kleed thuis komt ;)
    Geniet er van meis en ik wacht op het nieuwe verhaal!
    x

• 22 Mei 2010 - 21:44

Anouk:

Ha avonturierster. Goed dat je het weer naar je zin hebt! Hier ist leven goed. Lekker weer, morgen lekker sporten en feesten op 6kamp en Joos kan van lig naar kruip, ohhh. :)
    Geniet nog! Groetjes!