Nieuw avontuur
Door: zoelie
Blijf op de hoogte en volg Sanne
15 Juni 2008 | Nederland, Eindhoven
NEPAL!! 15 oktober ga ik vliegen en ik kom dan 15 januari weer terug!!!
Ik heb nog geen concrete plannen, tot dusver alleen nog de reis dus ik hou jullie op de hoogte.
Voor zover dit heuglijke nieuws, liefs Sanne
15 Juni 2008 - 10:33
Loes:
woehooo!!!Spannend!!XX -
16 Juni 2008 - 16:59
Jolien:
Ik ga je zeker weer volgen hier!
Spannend!!!
xx -
17 Juni 2008 - 10:42
Rocky:
Yessss, super Sanne dat je dit in je eentje gaat doen! Nog eventjes wachten meiske. Ach ja, oktober is er zo ;).
Viel spass met de voorpret! XX -
20 Juni 2008 - 05:50
Mendy:
Laat de voorpret beginnen... super megje!
xx -
20 Juni 2008 - 11:13
Zoelie:
Manja belde net: ze komt me opzoeken. Ze vliegt 4 november en komt aan op New Delhi. Ze vertrekt weer op 26 november! Vet he!! xx -
06 Oktober 2008 - 19:42
Marianne:
He Sanne,
Alvast veel plezier toegewenst en tot morgen! -
13 Oktober 2008 - 08:33
Rosanne:
Heej meis,
Het is bijna zover, geniet van alles!En vergeet ons niet een beetje op de hoogte te houden van je avonturen...
x Rosanne -
13 Oktober 2008 - 18:31
March:
Ha Zoelie,
Een hele goeie reis meis,pas goed op jezelf! En geniet van alle mooie dingen die je allemaal gaat zien!
Kuske.... -
13 Oktober 2008 - 20:12
Lenny:
Hee Megje..
Heel veel plezier daaro!!! Geniet er super super veel van!! Take care.. kus Lenny -
14 Oktober 2008 - 06:50
Lien:
Ik kom vanaaf nog ff op de koffie, een laatste afscheidsknuf afgeven voor dit jaar!
kuzzzz -
14 Oktober 2008 - 08:59
Linda Van Zutphen:
Hey Sanne,
Heel veel plezier en een goede reis morgen! X -
14 Oktober 2008 - 10:46
Rocky:
Oeeeeee spannend, nog maar 26 uurtjes en dan vertrek je al richting vliegveld. Als het goed is spot ik je straks nog eventjes thuis, zoniet dan een dikke siteknuffel! Take care aan en pas op voor enge mannen.
Superveel plezier!!!!!!!
XXX -
14 Oktober 2008 - 14:24
Lissy:
Geniet ervan daaro!!
Doxycycline is idd ook een antibioticum, maar ook handig tegen malaria (zie onderstaande info).
Doxycycline:
Dit antibioticum is in Nederland nog niet geregistreerd als een antimalariamiddel, maar wordt in bijvoorbeeld Engeland veel voorgeschreven en is lokaal ook her en der te krijgen.
Doxycycline wordt voornamelijk gebruikt in gebieden waar veel resistentie voorkomt tegen andere malariatabletten (Zuid-Oost Azie).
Doxycycline is erg goedkoop (goedkoper dan lariam, laat staan malarone).
In combinatie met Doxycycline kan de anti-conceptiepil minder goed werken! Bovendien krijgen sommige mensen last van overgevoeligheid voor de zon of van GI upset.
Starten met innemen op dag van vertrek en doorslikken tot en met 4 weken na verlaten van malariagebied. Liefst een week van tevoren testen of je er geen last van hebt.
Niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar.
Doxycycline kan niet gebruikt worden tijdens zwangerschap en borstvoeding.
Vooralsnog niet aangeraden om zonder dokterstoezicht langer dan drie maanden te slikken.
Maar daar heb je nu denk ik weinig meer aan!
Doe vooral vooral voorzichtig en vergeet de Momos niet te proeven!! Mmmmmmmmmm!! -
14 Oktober 2008 - 15:08
March:
OOEEEHHHH bijna vliegen meid!!!!!! Veel plezier nog vanaaf, kan er helaas niet bij zijn ben aan het arbeiten!
Tot volgend jaar!
Kuske...