adres en sorry! - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu adres en sorry! - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu

adres en sorry!

Door: sanne

Blijf op de hoogte en volg Sanne

30 Januari 2004 | Zuid-Afrika, Pretoria

Ik ga het effe anders proberen, ik heb net een uur zitten typen en toen was ineens alles weg, FUCKING COMPUTERS HIER!! het zal wel aan mij liggen maar goed.
Even effe mijn adres en ik zal mijn reis verhaal in korte verhaaltje doorsturen
HIerkomt ie:

St. Theresa
7 St. Theresa road
Sydenham 4091 Durban

Telefoonnummer kun je vragen aan anny. Je krijgt eerst de sisters van het weeshuis waar we wonen aan de telefoon. Noem mijn naam en je wordt dan doorverbonden met ons eigen huisje! Het huis is trouwens erg groot:
grote keuken, grote kamer en eetkamer, ieder een eigen slaapkamer en twee douches en twee wc's. er woont ook een afrikaans meisje ons en zij laat ons zien hoe bussen, taxi's en velige buurten zien. Oh, ons huis is goed beveiligd tegen inbrekers en jongens van het weeshuis (soms ook inbrekers). Overal zitten tralies voor en daardoor kunnen we ook gewoon alles openzetten zonder dat er iemand binnen kan komen. Oke nu ga ik een nieuw berichtje plaatsen....
liefs sanne

• 30 Januari 2004 - 12:36

Zaadje:

keurig je eerste bericht. Is wel minimaal he maar ja zal wel aan die kut computers liggen. We verwachten snel weer wat nieuws van je en denk ook meidenuuttiender site woh. daar kun je alle meidengeheimen op zetten. Sanne have fun en tot de volgende keer. hojje woh

• 30 Januari 2004 - 16:54

Angelique:

ee man je bent aangekomen ja, prima zeg oke (ff op z'n zwoelisch lezen).
    Have a nice time, en het werkt perfect dit contact via waarbenjij. Stuur een beetje zon deze kant op dan kan de sneeuw een beetje dooien, is het niet meer zo'n puinhoop hier.
    Groetjes "lijdster

• 31 Januari 2004 - 13:35

Mendy:

hej meis het klinkt al super, vooral de zon! laat snel weer wat van je horen!
    hoijuhh!

• 31 Januari 2004 - 14:07

Jeroen D:

zo, dus je bent aangekomen. al bruin!!!!!! laat je wel effe weten wat we gemaakt hebben, is nog niet afgelast als ik dit typ. greetz en tot siens