cheetah!! enzo"e - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu cheetah!! enzo"e - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu

cheetah!! enzo"e

Door: zoelie

Blijf op de hoogte en volg Sanne

11 Februari 2004 | Zuid-Afrika, Pretoria

Veul dieren gezien!! alle biestu die ik woj zien heb ik gezien behalve het luiperd. Dus lieuwe,giraffe,olifante, neushoorn, buffels, ,wat nie kunde beter zegge!! Super vet dat park,een eige gids,eige kok, eige sloapkamer midde 'ien ut bos','s merges vroeg een wandelingeke make van2,5 uur of zoe en dat 2 kier, wel tof stud d'r in enne kier enne neushoorn vur ow neus... en de ranger stud dan iende aanslag met zien gewer, dornoa rondkoetse ien t park tot soaves, enbroaje op de bbq en wer op tied noar bed want um 5 uur gut de wekker.. we zien ok ien en zuludorp gewist, en hebbe un boettocht gemakt,(krokos en hippo's gezien). Ennou is het woensdag en straks goj ik wer stage loepe. Dizze week bej de klenste kiender 3 tot 8,echt lachuh.Ge kunt d'rallien ze wennig mit, hange de ganse tied an ow bien en erm. Gelukkig janken ze wennig anders wier ik gek. volgende wek goj ik noar de aldere kiender en dan kieke wat ik leuker viend.Ge kunt trouwens wel goed zien dat d'r vul kiender ziek zien, kale plekskes op de kop enzoe. Ik werk nou van12 tot 6, ideaal. Het is hier nog steeds kei werm en bin ik nog steeds nie broen. umm joh ik ammezier me hier wel!!

• 11 Februari 2004 - 09:19

Rimpels:

keurig

• 11 Februari 2004 - 10:02

Jolien:

Das errug moi vur ow, zoeveul fun bej de Negers!
    doei xx

• 11 Februari 2004 - 11:41

Loes:

Hey sannie
    Dit verhaaltje hierboave klinkt echt KEI vet man.
    Super!!
    Vural de giraffen..ge hed toch wel hiel veul fotootjes geknipt wo!!
    Dikke kus Loes!!

• 11 Februari 2004 - 17:33

Rocky:

Hej zwoeloesanne!!!!! Alles rakettie?? Zo te horen wel wah! Nou, als ik zo die verhaaltjes van jou daaro lees, gaat het slecht met mij. Ik wil oooooook weg!!!!! Kei vet man, om allemaal die beesten te zien! En die zieke kindjes daaro, doe er maar goed voor zorgen he! En broen sanne, dat worde vast nog wel. Maare, ik goi nou naar de verjaardag van ozze jojo (kzal ze proficiat wensen van ow) en tot de volgende verhaaltjes!!! Kei leuk om te horen dat het zo goed met ow gut!! Nog veel fun, xxx rocky

• 11 Februari 2004 - 19:20

Mendy:

kei te gek gaaf. ik wil ok. geniet der maar van! en rustig aan mit de kiender woh! ze motte nog efkes mej!
    al zoeloelippen gekust? of zebralippen? want daat willen we ok huren woh!
    doeidoei, xx!

• 12 Februari 2004 - 12:22

Nieke:

Ruig ruig ruig, Sanne. Wat een belevenissen. Volgens mij beseffen wij hier amper wat jij daar meemaakt. HEb je alle beestjes inmiddels gezien die ik in het boekje had gezet? hihi......
    Vind je het niet kei moeilijk om te zien dat er zoveel kindjes ziek zijn. Zou ik echt heel erg vinden. Maar je wordt er wel sterk door denk ik. En jou kennende: jij slaat je er wel doorheen. Keurig Sanne. Echt knap van je.
    Heel veel fun nog daaro
    x nieke

• 14 Februari 2004 - 14:04

Thijs:

Ha Sanne,
    schitterend,, klinkt allemaal ontettend goed. Ik heb de zoelisite eindelijk gevonden. In Castenray is het verder rustig en Harry is in de vut gegaan. Hedde ook al een neushoorn geaaid? Heel veel plezier. Zijn ze al een beetje gewend aan jouw aan jouw unieke vrieswiek/tienderse lifestile of kun je daar ook genoeg zuipen enzo. En al een balletje getrapt met de lokale voetballers/sters? Tot ziens Groet x thijs

• 14 Februari 2004 - 17:26

Ties:

Sanne negerinnetje toch....o,nee, nog niet bruun. Maar over een aantal maandjes kom je vast terug als een geroosterde zwahoeliezoeli. Nieuw in zijn soort.
    Maar over terug komen nog lang niet gesproken want je hebt het goed naar je zin. Gelukkig.
    Heb je ook al veel foto's geknipt..en hoest het eten daaro?
    Vanuit hier niet veel nieuws. Carnaval komt eraan, we gaan je wel missen bij de zoepkoel!
    Maar dich nog veel fun, en by the way, je houdt ons wel keurig op de hoogte. Is kei leuk om jouw avonturen te lezen. Dat het zo door mag gaan.

ej vrieswiek, x op owwe dikke teen van ties

• 16 Februari 2004 - 17:19

Lenny:

verhaal ziet d'r keurig uut Zoelie. Mar kunde nou zoepe doar of nie? zal toch wel of nie? Hier wordt in ieder geval nog zat gezope en natuurlijk missen we ow doar wel een bietje beej. Wel keurige site trouwens. zien d'r ok al foto's? Ej tot de volgende kier
    kus Lenny

• 03 Maart 2004 - 13:48

Je Liefste Broerje (ward):

ha sannie

Sorry dat ik nog nie gemaild heb mar dat kumt weges gebrek an tied, dur mot tenslotte ok nog gezope wurre. Carnaval was super jammer dat ge er nie bej ward ha ha. Wel twiejje daag ziek gewist. Maar verder gut alles hier zien gangetje. Zoe te huere is het kei gaaf ien Zuud Afrika, nog steeds gen Neger an de haak geslage? Ach joa dur is ok nog tied zat woh. Oh trowens ik heb mien koppie mar wer kaal gemakt want dat is toch wel zo mekkelijk. Doe nog mar kei veul plezier hebbe en de nogige liters bier. Dan probier ik dat hier ok wel.
    Doe de mense daor mar de groete van mej (the white ball dan wette ze genoeg) en de groente en gen broajworst of zoiets.

daag