vol met huiduitslag - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu vol met huiduitslag - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu

vol met huiduitslag

Door: zwahoelizoeli (woh ties)

Blijf op de hoogte en volg Sanne

19 Februari 2004 | Zuid-Afrika, Pretoria

Yebo! Ben eindelijk begonne mit stage! Beetje rondlopen in de verschillende groepen. de kleine gehad, nu zit ik bij die van 8 tot 12, zijn erg lieve jongetje maar allemaal erg verschillend (van agressief tot helemaal niks doen) Is erg interessant om te observeren en mee te praten (als ze 'n beetje engels kunne, meeste wel hoor). Ook m'n 1ste individuele gesprekken gehad, met 'n jonge van 16 met echt veel problemen (stelen, geen familie, probl school...)ja zoelie gaat deze jonge weer fixen, geintje.Ben mee geweest naarde rechtbank (als student socialwork). Echt een hele ervaring om dat een keer mee te maken. het is echt heel moeilijk en interessant ende komende maanden is dit een client van me. Verder is het hier nog steeds perfect, met de andere meiden gaat het ook goed en we hebben nog geen(echte)ruzies gehad. Iedereen is nu begonnen en we hebben allemaal wat andere tijden dus je ziet elkaar nu ook wat minder, wat wel fijn is eigenlijk. Het weer is nog steeds voortreffelijk (feb is warmste maand) enigste probleem is dat ik echt vol zit met bulten die iedere dag dikker lijken te wroden en steeds meer beginnen te jeuken.Ben bij de uni dokter geweest want het lijken me geen muggenbulten. de verpleegster daar dacht chickenpocks maar dat kan toch nie of wel, want die heb ik al gehad (mam?). mm vreemd ja. morgen moet ik weer effe terug en dan naar de echte dokter.. ZO werkt dat hier.nu effe wat vraagjes:
Jojo was de kaart op tijd..?
mam hoe gaat het met ron (weekendje..)
Manja: mijn aardbeien pakje jattuh als ik d;r nie ben...gvd! HOUD(T?) 'T AARDBEIEN LOOPJE IN ERE!!!!
Leeft ward alias jan ebben nog? Oja ik heb ook gezondigd met vlees: op m;n weekendje is de bush heb ik braaiwors gehad...
Rick thanx voor de info van de IB..
friendjes en friendinnetjes, thanx voor leuke berichtjes

oja als iem iets wil zeggen en het niet op deze website wil zetten kan het natuurlijk altijd op mijn hotmailadres: sannevanrijswick@hotmail.com

Mijn adres hier is:

St. Theresa
7 St. Theresaroad
Sydenham 4091, Durban
South Africa

mensen tot B.E.F.S (bels, emails, fax en schrijfs) hihaho, ik ben nog steeds grappig!

• 19 Februari 2004 - 08:57

Jolien:

Nee, meiske kaart was drie daagjes te laat maar zeker niet minder bedankt dr voor! Errug crea trouwens ook.... Eju sterke met je kippenpoks en tot BEFS dan maar
    Liefs jolientje

• 19 Februari 2004 - 10:16

Sissy:

dat is ow aardbeiuh pakje hielemoal nie! Maar ik heb ow loopje in ere gehalde natuurluk. Eet maar veel braaiworste daar wor je sterk van!
    Mag ik je jasje nou een andere farbuh geven of nie?
    PS de master heeft een nieuwe computer en ik kan dur films mee af spelen en al!
    sinds gistr
    grussen en tot BEFS (um ow grapje nog mar us an te haluh)
    succes met de bulten (toch een tweelingzus van ward he!, zitten ze ook op je kop?)
    en een dikke knoevel grrww

• 19 Februari 2004 - 10:24

Sarah:

he san
    ff over je bulten! een meisje van mijn klas zit hier nu naast me en heeft dit ook ooit gehad in warme landen (tenminste lijkt erop) en dit was een zonneallergie: dikke galbulten die erg jeuken en vooral op zweterige plekken. Dus weet je dat. Hier kun je een pil voor krijgen! Maar goed ik weet niet of je dat ook echt hebt maar zou kunne woh
    Verder leuk al die berichten. Je krijgt binnenkort een brief van mij en twee andere studentjes waarin we je allemaal vragen gaan stellen over je stage!! Wij gaan waarschijnlijk volgend jaar ook naar Durben! hihi ik ga je achterna dusssssss je ziet de brief wel een keer komen. Oh ben ook ingelood om te solliciteren bij humanitas met 4 andere mensen!! Ja naaper he...
    maar goed je hoort nog van me. Veel fun daaro en tot de volgende keer maar weer. Dag Dag zoeli

• 19 Februari 2004 - 11:26

Anny:

ha die sanne,
    eindelijkweer eens een berichtje van jou. Heb je niet veel tijd/gelegenheid om te mailen?
    met ron was het heel goed gegaan dit weekend. Hij is zaterdag thuis geweest en het ging zo goed dat hij zondag weer naar huis mocht.Hij kent veel dingen terug, thuis was er ook niks veranderd zei hij. Hij weet waar v.Leendert is hij weet waar Judith woont etc. Dus dat was wel goed.
    Ik was al van plan te bellen maar nu bel ik zeker vanavond om te vragen wat de dokter gezegd heeft.
    Groetjes van mij en natuurlijk ook van pap die hele langen dagen moet werken nu.

Anny

• 19 Februari 2004 - 12:19

Mama Van Marianne:

ook voor jou een tip; tandpasta helpt goed tegen jeuk en succes met je stage, houdoe

• 19 Februari 2004 - 13:54

Greek En Rocky:

Ha pokkenmajoor... jeukse ze hard? Ge hed toch nie mit ien van die aidskoppen in bed gelège, of wel. Ik hoop het nie vur ow anders ziede nog lang niet van de kamielebulte af. Of hedde per ongeluk an ut verkierde wursje geknabbelt? Gen worste mèr vur ow, alliën mar levende vleislollies zonder genitale wratjes..
    Verder alles oke doaro? HIer is alles dildo.♪♪♪♪ mak veul lol en plezeer waant ge mot zoepe veul beer. en ok muziek make mit de negers. ♪♪♪♪
    Pijpjes,
    Cox en Thiesen

• 19 Februari 2004 - 14:01

Sissy:

dat wat sara zegt klopt trouwens,
    Wilmie had ook zoiets in australie vooral voor op de borst (boven de tieten) maar ik denk dat je beesten in je bed hebt, misschien wel leeuwen of olifanten vlooien..

effe voor iedereen
    sannes stage vriendinnetjes hebben ook een pagina hier op staan.. voor de geinteresseerden: ze heten
    Rosanne
    Lis
    Marianne(van zutphen)
    ge groetels

• 19 Februari 2004 - 14:07

Marcel Huberts:

Sanne ik heb nog un tip vur ow,
    as ze jukse motte dur tandpasta opsmeruh. Zo dik mogelijk dan liekte ok nog broener.