Me, myself and miene rugzak veilig geland
Door: zoelie
Blijf op de hoogte en volg Sanne
16 Oktober 2008 | Nederland, Amsterdam
Hier nieuws vanuit het Kathmandu. De reis is allemaal goed verlopen. Donderdag ochtend om 10.00 uur aangekomen in Kathmandu, het was met het reisje wel. In London sprinten om de vlieger te halen, in Bahrein wel 8 uur op het vliegtuig moeten wachten. Op een gegeven moment heb je de Burka’s en de Sjeiks wel gezien en slapen lukt ook niet in het vliegtuig of vliegveld.
Ach maar toen landden we om 10 uur (1.5 uur later als gepland) in het warme Kathmandu…
Heb wat kunnen regelen met een hotel(of dacht ik dat maar?) Ben meteen een minibusje ingestapt en werd solo naar een hotel gebracht. Het ziet er goed uit. Het tijdverschil is 5 uur. Nu is het inmiddels 22.00 uur hier en ik heb mijn dag toch maar in de stad rondgebracht. Het is er erg stoffig, en een drukte van heb ik jou daar……..auto’s toeteren de hele tijd, motoren gaan van links naar rechts en verdwaalde fietsers komen er tussen door, al moet je goed zoeken tussen de zwerfhonden die echt uit alle hoeken komen gekropen. Het is allemaal niet erg want daarbij heb je wel continu uitzicht op de ‘ heuvels’ van de Kathmandu valley. Ik heb vanmiddag ook al een glimp op mogen vangen van de bergen (met sneeuw). Verder heb ik de hele middag en avond door kathmandu gelopen. Ik heb me laten rondleiden door een gids. Een super enthousiaste jongen, het motto: als je maar happy bent. Echt geweldig. Hier heb ik geen spijt van gehad. Heb echt super veel gezien en vooral gehoord over de tempels die overal te zien zijn. Vooral over de verschillen tussen het boedhisme en het hindoeisme, en hoe die twee geloven samen gaan in een cultuur als Nepal, vertelt door iemand die er zelf heel erg mee bezig is. Minstens net zoveel goden als mensen, daar kan ik me nu zeker iets bij voorstellen!
De komende dagen blijf ik nog hier en wil ik nog meer temples gaan bezoeken, ook wil ik een bezoek gaan brengen bij een klooster in de bergen. Jullie horen het wel!
Grz en tot snel!
16 Oktober 2008 - 16:23
March:
Hey Meis,
Soowwyy jij bent al goed bezig daar!! Fijn dat de reis goed is gegaan en je veilig aan bent gekomen!
Kuske... -
16 Oktober 2008 - 16:48
Rosanne:
Heej wijffie,
goed te horen dat je veilig bent aangekomen. En leuk dat je meteen een gids had!Geniet daar
x Rosanne -
16 Oktober 2008 - 17:49
Jan En Anny:
hallo sanne,
Fijn te horen dat je goed aangekomen bent. Had eigenlijk een telefoontje van jou of van Rudi verwacht. Maar we weten nu in ieder geval dat je veilig geland bent en een goede slaapplek hebt. Geniet van alles en pas goed op jezelf. Groetjes mam en papxxx -
16 Oktober 2008 - 18:09
Schwester:
heej zoelie!
ik huur ut wel wer, ge ziet wer op zien sanne's rond an ut pateren en nog wel mit enne personal guide.. Nicht schlecht vur enne urste dag! geniet ze!
liefsx -
16 Oktober 2008 - 18:46
Marleen:
He Sanne!
Goed zo, veilig geland. Dat is het allerbelangrijkst. Fijn dat je al meteen een hotelletje hebt en dat je al flink wat plannen hebt. Vervelen hoeft nog niet wah!! Veel plezier de kommende daagjes!
xx
16 Oktober 2008 - 19:13
Ilse:
Have fun....
dikke kus -
16 Oktober 2008 - 20:05
Marianne:
He! Goed bezig he! En wel af en toe die ouders van je bellen, foei foei, da kende Jan en Anny toch nie aandoen, haha. Hoe is het Nepalese bier? -
17 Oktober 2008 - 05:16
Loes:
heey zoelie...
klinkt goed..gey vermakt ow doar wel zoe te leaze..Keurig..Ga zo door!!!XX -
17 Oktober 2008 - 06:08
Jolien:
Goed bezig Zoelie!
Geniet van de tempels, mijn hoogtepunten van Thailand, tempels zijn gaaf!
Geniet ervan meisje!
Koes koes -
17 Oktober 2008 - 07:43
Jap:
Ik zeg: Dikke prima!! Veel plezier daaro:-)
Greetzz -
17 Oktober 2008 - 13:37
Sarah:
Ha die Zwoelie,
Altijd fijn om te horen dat de eerste reacties positief zijn. Veel plezier met al je volgende avonturen en wij lezen ze hier graag.
x zaad -
17 Oktober 2008 - 13:50
Men:
Zoelie!
Veilig aangekomen dus, mooi zo. Je eerste avonturen klinken goed. Geniet van de eerste dagen daar en dan hop de bergen in!
Kus kus -
17 Oktober 2008 - 16:01
Ties:
Sanne, je bent nu al goed bezig...dat belooft wat! Keurig! -
17 Oktober 2008 - 17:16
Ploes:
Hee zoelie, ik lees dat je al helemaal op je plaats zit daar, fijn om dat te lezen. heel veel plezier en ben benieuwd naar al je avonturen.liefs -
18 Oktober 2008 - 07:54
Lenny:
Klinkt nu al heerlijk!!! Geniet er van! xx -
18 Oktober 2008 - 14:59
Marijke:
Hey San!
Je nieuwe thuis/hotel (voor de komende dagen) zal wel stukken gaver zijn dan ons kleine musschenhuisje;)
Goed om te horen dat je je vermaakt en gaaf dat je ter plekke kijkt "where the wind blows you to"!
Veel plezier nog!
(oh en topmodel is bijna afgelopen dus je mist niks:P)
X
Marijke
(ook namens Olga, Peggy en Elke geloof ik)!
18 Oktober 2008 - 17:20
Angèla:
Gej maakt er gelijk werk van! Superleuk... Blij dat je in levende lijve bent gearriveerd. LET GOED OP JEZELF en GENIET!!! xx Anjzke -
19 Oktober 2008 - 12:17
Lian:
wel goed dat je meteen een gids aan de haak hebt geslagen, dat is toch wat gemakkelijker in het begin..
veel succes en laat je niet van de wijs brengen wah!
Lian xxx -
26 Oktober 2008 - 22:35
Frans En Ellie:
Geweldige vakantie gewenst. Geniet er maar van. We lezen met belangstelling je webside.En wensen je nog een mooie reis toe
Frans en Ellie