niks te doen...
Door: zoelie
Blijf op de hoogte en volg Sanne
10 Juni 2004 | Zuid-Afrika, Pretoria
was wel erg tof. Ej gaj mee kappen
mam, ja richard is man die jij kent, de bewaker
10 Juni 2004 - 10:38
Annny:
hallo Sanne,
Ben ik deze keer echt de eerste? Ik heb een half uur geleden gekeken en toen was er niets nieuws en je was ook niet opde chat. Jammer, maar ja ik heb eigenlijk ook niets te vertellen. Heb nl. alleen maar te werken, eten en slapen. NOg 2 weken en dan is de aspergetijd voorbij. O ja zondag gaan we naar Mathieu inEindhoven, die viert dan al zijn verjaardag omdat hij voor 2 maanden naar Pakistan vertrekt om een berg te beklimmen van iets meer dan 8000 meter hoog. Hij kan het toch niet laten blijkbaar.
Nu ga ik afsluiten want ik moet nog vanalles doen.
Tot de volgende keer
Mam ( en de groetne van pap). -
10 Juni 2004 - 14:00
Jolien:
HEE Sanne,
Keurig om te horen dat je het lakse Tienderse leven weer opgepakt hebt. Wij hier in het (warme !!) kikkerlandje zijn alles behalve laks. Ik heb het mega druk op stage deze dagen, iedereen wil natuurlijk ineens op vakantie nu het vakantiegeld binnen is wah.
dus....
Eju, sanne dat vleesgedoe, ga je dat hier in Nederland ook volhouden of ga je toch weer over op vegetarisch food?
Ik ben benieuwd
Groeten uit een benauwd Nederland
Liefs Jolien -
10 Juni 2004 - 15:00
Sissy:
zoeilieman,
ga zo door en gij zult spinazie eten.... -
10 Juni 2004 - 15:24
Jaap:
jazeker Sanne, vlees rules! een flinke worst kan er altijd in.
tuurlijk met saus
(flinke) Jaap -
11 Juni 2004 - 07:14
Sanne:
as iemand dit toevallig lest, ik zit tot vanmiddag half twie op de chat..... -
11 Juni 2004 - 11:44
Hey Sanne:
Ja nou heb k gemaild op de website
hahaha gr bart -
11 Juni 2004 - 12:51
Angèla:
Eeeej Sanne...
Jammer, heb ik je dus alweer net gemist op de chat, maar alles is dus nog immer goed daar. Hier is eigenlijk ook niet zo heel erg veel nieuws. We gaan dit weekend met de vrollie naar Nijmegen, dus wie weet komen daar nog sappige verhaaltjes uit voort!! Veel fun nog tijdens je resterende tijd daarzo en tot lees. Kus van Anjzzz -
11 Juni 2004 - 15:11
Jolien:
Sanne,
je kunt me helpen met mn stage.
Ik heb vandaag een klant gehad die eind juli/begin augustus naar Zuid Afrika gaat om daar 3 weken rond te reizen. Nu vroegen wij ons af wat voor een weer het daar dan is... Het is dr immers winter wah.
Kun jij me hier meer over vertellen??
Alvast thanx en enjoy over there
xx Jolien -
14 Juni 2004 - 09:14
Loes:
Hee Sanne!!
Eindelijk..onze internet lag dr uit dus het heeft kei lang geduurd voor ik iets van je kon lezen ik lag namelijk al 3 berichtjes achter!!SCAHANDALIG TOCH WO!!!
Maar t zien wel keurige berichtjes.Hiel veul plezier nog mit t reizen doar en tot snel.(kunnen we nou wel wer zeggen wo)
Doei dikke knoevel van Loes -
14 Juni 2004 - 10:17
Ties:
ooooh zoelieman. Gej ziet al enne echt carnivoor aant wurre!! Goed zo..dan kunnen we als ge thuus ziet, fijn un lepke broaien op de knoei!!! Bedankt voor je verjaardagskaartje en katootje. Heel lief van jouw ( dat jij nog overal aan denkt maaaan)
Zoals loes al zei...see ya soon...en maak er nog wat hete-gezellige weekjes van! gegroet ties de pies
oja, ik mis owwe dikke teen erg veel de laatste tijd hahaha -
14 Juni 2004 - 10:35
Sissy:
ha zoelieman,
bin net trug uut praag en ut was werelds! Haj eigenlijk wel een neej verhaaltje van ow verwacht..... wannier ziede wer op de chat?? ofop msn??
Tot snel en veel liefs van je zusje -
14 Juni 2004 - 13:53
Sarah:
ej jong geile meid!!
Ik wacht ook weer op berichtje. Vorige keer ben ik je net misgelopen op de mail. Jammer maar helaas... Volgende keer beter!! theater van Avalon was zekers gaaf om te zien. Vooral de afrikaanse dans was super. Hoop echt dat ik dat in afrika ook nog veel zal zien. Lekkere schuddende negerinnebille. Werelds. We hebben trouwens 2 beurzen gekregen (van de 4) en er is contact gelegd met Reshma en het is goedgekeurd dat we komen. Yes. Nu alles nog officieel regelen en dan zit zaad over een dik half jaar ook tussen de zulu's. Beter woh!!! Maar goed kijk morgen wel of je weer online bent anders tot snel en reisze nog dat laatste maandje!!
big hug -
15 Juni 2004 - 06:33
Sonja:
Ha levesgenieter,
Wat gon we nog mier kriege als allieen dat vleis ete? Ik bin dize kier wat an de late kant dus wacht ik mar op t volgende berichje dan heb ik misschien iets mier te vertelle.
De groete van sonja.