bin wer moi, ok smerges!!
Door: zoelie
Blijf op de hoogte en volg Sanne
28 Juni 2004 | Zuid-Afrika, Pretoria
hier bin ik wer, Dready en almost leaving!! BIn net met LIs noar de dreadman gewist. Hed wer het een en ander gefixt. Was toch harder nudig dan ik gedocht haj. Haj ik nog en moandje gewacht dan was het hoegstwarschijnlijk 1 grote dread gewist. Mar nou is het wer moi. Het nodige knip werk is d'r an te pas gekomme.... Ik kan nou zelfs mien hoofdhuud wer vule. Keurig woh!
Afgelopen weekend mit de staf op pad gewist. En paar van St. Thomas en van St. THeresa. Was wel lachuh allien was het nie echt druk in de club die wej uutgezocht hajje. EN OK GEN TELEVISIE!! hielemoal kut dus. op de hugte gebleve via sms. Mar de broajers hajje het goed gedoan dus... heb vandaag de highlights gezien, haj ok nie zu hiel veul te doen onder het fixe van lis' dreads en mien eige...zondag extra thuus gebleve um de wedstrijd te zien mar helaas wier nie herhaald. Geintje, ik haj veul planne mar door een klein griepje was ik nie instaat um ok mar iets te doen zonder te kotse...Nou ben ik weer beter, was dus mar en klein en kort griepje, toeval???!!! denk het wel. TOt oaver en paar daag as ik relaxed in grahamstown wat biertjes tot mej goj neme!!
Ajuus!!!!!!!
28 Juni 2004 - 17:12
Moie Meense:
Heeej wiefke! Ik ben echt benieuwd...die dreads. Kunde woensdag wel kieken noar het voetbal?? Zou wel vet zijn wah! Al zin om te goan reizen? En dan rap noar tiendere, dan goan we een feesie bouwen! Tot snel! Liefs van tim en roxy -
28 Juni 2004 - 20:42
Smerges Ok Moi:
Hej megje, hedde al zin um te reize? en hedde ow beoordeling al? bin benejd! Ej maar nog ff vroagje, hedde mien berichtje nog gehad ovver project? as ge nog vroagen hed motte ze snel stellen, want schoel zit der bijna op zoas ge wet. ej meid, nog superveul plezier mit reize en hald os op de hugte! en as ge gen voetbal kunt kieke motte t maar ff loate wiete, dan halde wej ow wel op de hugte as daat nudig is. megje, have fun! liefs, xx -
28 Juni 2004 - 21:29
Lenny:
mot de dreads wel loate zitte ik bin nieuwsgierig.
nog efkes en dan ziede wer in het prachtige dorpke Tiendere Alaaf!!!
kus lenny -
29 Juni 2004 - 07:15
Sonja:
Ik haj ok wel gedoch dat nederland dur uut most, want ik vind ze normaal ok brojers gej ziet nie de enigste. Gej het ow heur denk ik wel nog korter motte knippe vanwege de knuppe of nie! Als gej ow eige mar moi viend dan is t goed. Hedde gej met voetballe dan ok wel uns un griepje? Nie dat gej dan mot kotse, mar dat schilt nie veul!
Knuffeltjes Sonja. -
29 Juni 2004 - 13:55
Anny:
ha Sanne,
Volgens mij ken ik die griepjes wel. Zal wel hetzelfde zijn als de griep die papa jan altijd heeft als hij uit is geweest.
Zijn je dreads nu beter alsde eerste keer? Ik hoop voor je van wel, anders kun je weer aan het draaien blijven.
Ik weet niet of ik nog bel anders wens ik jullie allemaal natuurlijk, een heel fijne vakantie. En laat geregeld wat horen anders zijn we ongerust hier.
groetjes mam. -
29 Juni 2004 - 14:37
Sissy:
ha dokuske,
heb ow vanmerge nog op de chat gehad mar nou nog en kier: hiel veul plesier op het artsfestival en tot snel!
liefs deine schwester mit terrier blut -
30 Juni 2004 - 08:13
Loes:
Hee megje.
Ik hoap vur ow dat ge vanoavend ok voetbal kunt goan kieke doar en vur de rest nog hiel veul plezier en reis ze.
Dikke kus Loes. -
30 Juni 2004 - 21:21
Sarah:
ja hoor Nederland heeft het weer verzout!! Nee hoor, grapje. Ik gun het Portugal ook wel MAAR NEDERLAND HAD MOETEN WINNEN!!!! Maar dat mag de pret allemaal niet drukken. VIEL PLEZIER DAARO NOG EFKES EN TOT OVER EEN KLEIN MAANDJE!! DAN KUNNEN WE WEER GEZAMELIJK MET DE AMOSJES BIERTJES (OF WIJNTJES) NUTTIGEN!! ALAAF.
X VAN EEN AMOS MEGJE -
05 Juli 2004 - 15:20
Ties:
eeej sanne...
alles nog oke daaro. Ligt een beetje stil op je site..maar dat betekent juist veel goeds, want dan ben je veel te druk met reizen. Muchos plezieros en de groenten.
Niet veel nieuws meer uut casele.
doei xties -
05 Juli 2004 - 18:33
Anny:
hallo sanne,
Kun je je tijd een beetje aangenaam doorkomen? Zal wel. Laat je deze week nog iets van je horen? Voor de kermis s.v.p. Kan ik tenminste weer wat vertellen aan al die mensen die vragen waar je nu bent en of je het ook leuk hebt enz. Trouwens pap zijn kadootje is aangekomen. Er zit alleen geen gebruiksaanwijzing bij.
Een steen voor bij de vijver? wel een beetje klein niet?Hij vindt een kadoo uit africa natuurlijk wel leuk alleen weten we niet hoe het te gebruiken. In ieder geval bedankt. We horen het nog wel.
De groeten van Pap en ward en mij natuurlijk.
Tot gauw.
Mam -
06 Juli 2004 - 07:49
Sarah:
hej gek wief. Ja het ligt idd een beetje stil de site. Ik al iedere dag kijken voor nieuwe avonturen van jou!! Maar ja als ik moest kiezen tussen reizen en een berichtje op de site zetten, zou ik het ook wel weten. Ik wacht geduldig af tot er een nieuw berichtje komt. Oh ben trouwens weer helemaal gelukkig. Heb weer een stageplaats. Dit keer bij Dynamo in Eindhoven. Kan mijn kamertje dus houden en ook Afrika kan weer door gaan!! Oh ben echt zo blij. Maar goed nog fkes en dan ben je alweer thuis. Wat dat snel gaat he. Tel je de dagen al af voor een lekkere Nederlandse pot bier???
Zeg zie je snel en nog veel fun daaro bij de zulu's
xx die zara -
06 Juli 2004 - 10:47
Marianne:
hallo mensen,
ik wilde even zeggen dat met Sanne alles goed gaat! Ze heeft me voor twee daagjes verlaten om met wat vrienden richting port st. johns te gaan en komt morgen weer terug naar Grahamstown. Dus don't worry we vermaken ons prima! Liefs marianne -
07 Juli 2004 - 09:57
Loes:
Hee Sanne..
Ben erg benieuwd hoe het wasin port st johns???Ik viend het wel ontzettend zund dat ge dr nie ziet mit de kermis maAR GEY VERMAKT OW EVENGOED WEL.
Heel veel fun nog en tot snellie..
Dikke kus |oes -
08 Juli 2004 - 17:55
Ploes:
Hee sanne, Heb goed neejs, goj zeker noar Mississippi, dus....ziede geej vanaf augustus de neje eigenaar van dat moje kamertje op de Alard du Hamelstroat ien Eindhove. Tot over 3 weke. liefs ploes -
10 Juli 2004 - 19:00
AlègnA:
Heeee Sanne!
Ut gut ow nog allemoal goed. Ik bin nog mit Loes en Marja op vakantie gewist ien Valkenswaard en dat was wer retegezellig... Verder heb ik nie zo hiel veul nejs, alleen dat ik zo goj brasse op de kermis... Sappige verhalen doarovur volgen nog! Ejoy daarzo en tot heel snel.
Kuskes van Angèla -
11 Juli 2004 - 07:57
Mama V. Marianne:
goeie morgen, ik was even nieuwsgierig hoe het bij jou gaat, nou hardstikkke top, geniet doe marianne de groeten en tot over 14 dagen houdoe -
11 Juli 2004 - 11:01
Mendy:
hej Sannie, festival bevalt dus wel? Goed zo! Was wel fijn dat je ff een berichtje op forum had gezet, wisten we tenminste weer een beetje waar je mee bezig was. Maar het is al bijna zover he, nog maar een paar weekjes en dan mag je ons weer gaan verzellen in de regen. Kut he! Ach komt goed! Megje, nog superveul plezier doar en ik hoap daat ge wer snel iets op ut forum zet, bin benejd! Dikke kus!