te druk!
Door: zoelie
Blijf op de hoogte en volg Sanne
12 Juli 2004 | Zuid-Afrika, Pretoria
Sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen maar de laatste keer deed mijn site het niet. Ik zal effe een update geven:
Een hoop dagen geleden ben ik samen met marianne in de greyhound bus naar het artfestival in grahamstown gegaan. 13 uur lang in een bus zonder tv.. 's avonds om 8 uur aangekomen bij de camping. Geen tijd voor de tent op te zetten en meteen gevraagd waar de kreog met tv was. hele aardige mensen en we konden we bij hen tv kijken.. daarna hebben ze geholpen met mijn mega tent.. ze konden ons ook nog wel een matras lenen, erg fijn. Dag erna begon fesitval. Erg vet, kraampjes, shows, eten en bier... jaja erg gaaf. Veel mensen ontmoet en gelachen. ZOndag avond heb ik 2 jongens ontmoet op het festival en die gingen maandagochtend naar Birha. We mochten wel mee. Dit heb ik dus gedaan, werd opgepikt in een mercedes en na 1.5 uur waren we er.. Nondeju wat een paradijs!! Het was dus een holiday resort voor rijkestinkers. 20 vakantiehuizen (voor hen huisjes) in de middle of nowhere. Aan de birharivier, zee en in de bergen. veel gebraaid, gedronken en rond gevaren op de rivier! Woensdag weer naar huis en marianne op het terrein gevonden. Bijgeklets en weer verder gegaan met wat we aan het doen waren, hhihi! Ik geloof dat er wel een paar mensen een beetje ongerust waren maar het is goed gekomen. Ik dacht deze kans krijg ik niet meer, en de jongens leken me erg betrouwbaar! (Ik ren hier niet rond als een halvezool zoals dat misschien lijkt voor jullie) TOen was het festival af, we hadden ondertussen veel mense ontmoet en de zaterdag (laatste festival dag) hadden we zo'n beetje omgedoopt tot lift-scoor-dag. GBleek helemaal niet moeilijk. We noemden dit voor de grap zo maar het is niet zo erg als het lijkt, we weten waar we mee bezig zijn. Een man en vrouw boden ons aan om mee naar PE te gaan, we konden zelfs wel bij hen wonen zolang... dit lieten we ons geen 2 keer zeggen dus hier zijn we nu dan in Port Elisabeth, we slapen bij John & Rowene en hun hondje casper. Kei lieve mensen, vanmorgen waren ze allebei weg, gaven ze ons gisteravond de code van hun alarm, huissleutel.. hoezo goed van vertrouwen. Gisteravond ook weer gebraaid zoals het bij het afrikaner bestaand hoort. We hebben net een bus geboekt naar East London voor morgen vroeg om vandaar uit naar Hogsback te gaan. MOet erg mooi zijn en om eerlijk te zijn heb ik de grotere steden wel gezien nu.. schijnen veel watervallen etc te zijn. Ik vermaak me wel, met marianne en mij gaat het ook nog erg goed!
Ons idee is om na Hogsback misschien naar Coffeebay, CIntza en een farm te gaan van iemand die we op het festival ontmoet hebben. NOg vage plannen hoor, julie horen het nog wel. Nog maar enkele dagen...... boehhhhhhhhh
Veel plezier nog op de kermis!!!!!
12 Juli 2004 - 12:32
Sanne:
em voor diegene die meer details willen: marianne (mijn reisgenootje) is hier erg goed in. Check haar site:
www.mariannevanzutphen. waarbenjij.nu
Hojje -
12 Juli 2004 - 13:09
Anny:
hallo sanne,
Eindelijk. We vroegen ons al af of je no wel leefde. Fijn dat er nog zo veel betrouwbare mensen zijn. Kijk toch maar goed uit.
Fijn dat julllie zo,n plezier hebben.Geniet nog maar even want de tijd is nu wel erg snel voorbij. Ik ga nu naar de kermis, Rick en Ward en Pap zijn er al. Oh ja Ron is zaterdagavond en zondagavond ook even in de tent geweest. Het gaat heel erg goed met hem. Je zult verbaasd zijn als je terug bent. De kermis is ntot nog toe erg geslaagd. Ik ga nu ook. tot snel.
Mam -
12 Juli 2004 - 14:06
Sarah:
nou nou klinkt goed!! en idd nog maar een paar daagjes en dan kom je alweer naar huis!! geniet nog maar flink en pas op wat je doet.... -
12 Juli 2004 - 14:10
Rocky:
heey, cool man! Je hebt het daar dus goed voor mekaar....tot over een paar daagjes!! dikke kus -
13 Juli 2004 - 07:49
Joliem:
HE Sanne,
Alles goed daar mooi!!
Alles goed hier ook mooi!!
wel een dikke kermis kop maarja...
tot snellie
xx Jolien -
13 Juli 2004 - 09:46
Mendy:
He megje, eindelijk weer een berichtje! Festival klonk wel leuk en ik neem aan dat je toch wel mensen een bietje in kunt schatten. Maar wel voorzichtig he! Heb geen zin in enge verhalen in de krant. Maar geniet nog van je laatste daagjes, ik ben iig blij dat je weer terugkomt! En megje, ge ziet zoe wer vertrokken denk ik dus...... kumt goed! Dikke knoevel en tot snel! -
13 Juli 2004 - 09:58
Lenny:
Ej Sanne,
inderdaad een gruwelijke kater... ik heb vanacht met marja in de tent geslapen en we zijn lastig gevallen door enge Polen. Maar nog efkes woh en dan ziede gej ok wer hier. Nog veul plezier doar!! dikke kus Lenny -
13 Juli 2004 - 12:06
Sissy:
Ha sanne, het is hier ruig, tot over twee weekjes!
toedels! -
14 Juli 2004 - 14:57
Loes:
heey sanne..
Wat een verhalen,,wel gaaf maar doe je wel een bietj vurzichtig!!!
De kermis is achter de rug hier, ut was super!!
ik stop wer en tot over 2 weekjes...Joepiedepoepie
xxx loes -
14 Juli 2004 - 20:25
Ties:
oooh sanne...over 2 weekjes kan ik weer volop van je dikke teen genieten! Maar geniet jij nog maar flink daar, neem het er nog van ( wel voorzichtig doen woh). Tot snellie
xties de pies -
15 Juli 2004 - 10:28
Sonja:
Ik vind wel dat je erg gevaarlijk aan het doen bent. Dadelijk dan horen we op de tv dat er weer iemand vermist is of zoiets. Wat leuk dat jullie zo betrouwbaar overkomen (zou je zo niet denken). Maak er nog een paar mooie weken van en kom dan a.u.b. heel terug!!
Groete en knuffels Sonja. -
18 Juli 2004 - 11:28
Beppy V. Zutphen:
hoi wereldreizigers, jullie komen nog eens ergens, geniet nog even en we zien jou op 25 juli op Schiphol een goeie vlucht en de groetjes aan Marianne -
19 Juli 2004 - 10:22
Sarah:
Helloooooooooooo. Oh nog maar een klein weekje en dan kom je alweer terug na een half jaartje. We zullen zorgen dat het echte Nederlandse bier koud staat en ik hoop dat ik je die zondag dan ook nog even zie, maar vast wel. Ej megje geniet er nog fkes flink van en dan zie ik je zondag wel weer. Oh klinkt echt wel ruig dat zondag. hihi
daaaaaaaaaaaag -
19 Juli 2004 - 14:36
Mendy:
hej sannibal, het is bijna zover! megje toch, wat is dat half joar toch umgevloage! ma zoas zaad al zei, ik denk dat we ow zondaag nog wal zeen, ge got maar gewoen mit zoepe op de melderse kermis megje! kunde metien aalles vertelle woh! Dikke kus en tot zondaag! -
20 Juli 2004 - 00:13
Sissy:
ha kleine dokus
kom net van de melkweg af, en ben gister teruggekomen van dour! Was allemaal erg vet!
Maar nou wurd ut wer us tied um mien kleine zusje te zien... -
20 Juli 2004 - 14:40
Ties: