bijna
Door: zoelie
Blijf op de hoogte en volg Sanne
21 Juli 2004 | Zuid-Afrika, Pretoria
Ej ik ga, hojje en tot zondag!!!
Kus!!!!!!!!!!!
21 Juli 2004 - 11:28
Jolien:
JOEPIE!!!!!!
Sanne komt bijna terug!!
Nog heeel veel fun daar en tot snel, en nu dus echt....
aftellen geblazen
Knoevel
Jolien -
21 Juli 2004 - 11:55
Rosanne:
wauw daar ben ik ook geweest; alleen heb daar mensen afgezet en ben zelf verder gegaan naar Port St. Johns; veel plezier daar en je moet zeker naar the Gap, prachtig. See u zaterdag dan maar
xxx -
21 Juli 2004 - 14:28
Rocky:
Heeeeey wiefke! Spannendddddd......we zien je snel, doegie! XXX -
21 Juli 2004 - 14:59
Mendy:
Hej lieverd, we tellen met je mee! Geniet nog ff daar en oja, nog thanx voor je kaartje, maar ik had vandaag toch echt geen kater meer van de tienderse kermis haha! Megje tot snel, dikke kus van mij! -
21 Juli 2004 - 17:29
Anny:
ha sanne,
Zorg nou maar dat je het vliegtuig niet mist.We zien je zondag op Schiphol
Groetjes mam en pap. -
21 Juli 2004 - 21:28
Ties:
JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ EINDELIJK BIJNA UN LEPKE BRAOIEN!!!
TOT SNELLIE...X -
22 Juli 2004 - 10:28
Anny:
hallo Sanne,
Ik hoop dat je nog een keer op deze pagina kijkt, want het lijkt me toch wel handig als je ons even het vluchtnummer doorgeeft, Dus bel of mail even a.u.b.
Groeten mam. -
22 Juli 2004 - 19:54
Thijs:
bijna weer ouderwets un keer een pils pakken met sanne. ik zie ow wel ergens binnenkort. en dan kriede dur wel enne van mij. groet thijs -
23 Juli 2004 - 09:36
Sonja:
Wat zien die monde toch gevloge. Als gej zondag tuus komt dan mugde nog 1,5 wek uut ruste en dan motte wer de wei ien vur te trene (4 aug.) als ge dan al zin het. Tot snel.
Groete sonja -
23 Juli 2004 - 10:17
Angèla:
Heeee Sanne!!
Oeeeee spannendiewannendie! Kei en kei leuk dat je er weer bijna bent... Ik wens je bij deze alvast een hele fijne terugreis en tot heel erg snel! Geniet nog van je laatste dagen,
Kuskes van Anjzzz -
24 Juli 2004 - 20:51
Sissy:
as ge dit lest ziede alwer tuus!!!!!