alwer ingebrokuh! - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu alwer ingebrokuh! - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu

alwer ingebrokuh!

Door: zwahoelizoelie

Blijf op de hoogte en volg Sanne

17 Maart 2004 | Zuid-Afrika, Pretoria

Ik heb echt n super weekend gehad! Met wat dank aan Lis heb ik miene lover afgeschud, werd d'r echt nie goed van. Maar goed vrijdag naar The Wilson geweest, n soort soos, met wat amerikanen. Echt kei tof, en halve liters voor nog geen euro.er was een soort van festivalletje, ik heb me wel geamuseerd. Lis + ik zijn hier heen geweest en we zijn op de uni blijven slapen. Zaterdag wat rondgeslenterd en in n park gelegen... relaxed dus, En klaar om weer te gaan zuipen zaterdag avond. We zijn eerst naar de uni gegaan en zijn met de amerikanen op stap geweest. Onderweg in de auto van plan gewisseld en we zijn toen naar: Cool RUnnings gegaan. Een reggea bar met allemaal vage mensen. HEt was echt super, ik heb me echt lange tijd niet meer zo vermaakt. De kroeg op zich was al erg apart. We hebben wel even de jongen die reed om moeten praten om hier heen te gaan want die was bang om zijn auto hier voor de deur te parkeren... was ok nie echt veilig, in zo'n steegje. ZOndag rond de middag op de uni wakker geworden en n markt afgestruind.. Lekker weer en rondhangen. Nou ja en toen kwamen we weer een keer thuis en wat bleek: jawel er was WEER geprobeerd in te breken.. NIet gelukt overigens maar de schuifdeur is uit zijn rails maar er zaten (gelukkig extra sloten op) en kei veel barsten in het glas. Gewoon overdag..t zijn zeker de jongens van ons langs.. Nou goed we gaan nu maar zelfs hekken regelen voor voor de schuifdeur. Dit betalen we van de huur die we eigenlijk moeten betalen.

toen maandag stage gelopen en vroeg slapen.. wordt ik om 2am wakker van rinkelend glas. Ik naar beneden (na f 2 min gewacht te hebben of course) en ik zie niks en niemand. Toen zag ik ineens de security voor het raam staan met n jongen van de cottage langs ons. Ik de deur opengemaakt. Bleek dat dejongen bij ons keuken raam geprobeerd heeft dingen te jatten. Niet gelukt omdat hij te stom was om een wijnfles om te gooien maar toch. Achteraf bekeken is het vaker gebeurt want we missen meerdere messen.. We hebben hem met z'n 2en ondervraagd en hij vertelde niks. Nu vandaag (wo) is hij naar huis, voor straf. N echte straf want zijn thuis is huis (lees 1 kamer) op n township, met een zieke vader, geen eten, elektriciteit.. etc. Dit om voor de andere jongens n statement te zetten. Politie erbij halen geeft t tehuis n slechte naam.. Maar goed hij zal wel nadenken voor hij nog zoiets doet. Hij komt volgende week waarschijnlijk weer terug, want om weer voorgoed thuis te wonen is ook echt niks... Maar goed het is een clientje van mij dus als hij terug is heb ik weer wat te doen....

Ej maar verder is hier alles goed!! Het weer is weer perfect, ben weer verbrand vandaag!! En vrijdag naar het festival!! Iedereen bedankt voor kaarten en foto's en ik zal na dinsdag wel mailen hoe het is geweest....!!!!!!!! BYE BYE

• 17 Maart 2004 - 17:57

Mendy:

ieeeee ik ben de eerste. das wel gaaf natuurlijk! maar je kroegje klinkt wel gaaf, echt iets voor jou. En leuke clienten heb je, jongens die je huisje leegjatten. erg fijn. maaruh nog veel plezier op je festival en we horen wel hoe het geweest is.
    oja, kun je niet een keer op vrijdag of savonds chatten? anders kan ik nooit ivm stage! doeidoei, zwaaizwaai en kuskus

• 17 Maart 2004 - 20:17

Anny:

ha Sanne,

Leuke clientjes heb jij. Zorg maar dat ze jou niet beroven. Of ben je nooit alleen met hen. Lijkt me beter van niet. Hoe oud was deze jongen?
    Eindelijk heb je dus een paar leuke zuiptentjes gevonden. Fijn voor je maar zorg er wel voor dat je je hersens bij elkaar houdt. Veel plezier op het festival het komende weekend. dan ga ik vast kijken waar we overal naar toe kunnen inde tijd dat ik er ben.
    Groetjes Mam (en Ward).

• 17 Maart 2004 - 21:26

Nieke:

Dudde wal vurzichtig, megje?? Tof dat je het verder zo naar je zin hebt....

• 17 Maart 2004 - 21:33

Ties:

eeej lekker ding

Pak die kerel nog maar 's aan dan. Wijnfles omstoten, hoe dom kun je zijn. Maar goed....Kei fijn dat je het nog steeds goed naar je zin hebt! Bier gaat er volgens mij ook steeds beter in of nie?
    Feest ze dit weekend dan doen wij dat ook hiero.
    Die grusse von der ties!

Oja, je moet wel nog uitkijken woh. We willen wel hele sanne trug hier. En altijd snachts gaan kijken met een knuppel in je hand woh! hihi doei

• 18 Maart 2004 - 08:10

Rocky:

Yoeeehieeeee, nou nou sanne, dat klinkt vrij heftig daaroooo, voorzichtig zijn he!!!! Maaree, je hebt het daar wel naar je zin he!! Goed zo meissie. De tijd gaat trouwens kei snel zeg, ge ziet zo wer thuus. Hier gebeurt ook nie veel spannnends. Ben vorig weekend met korfbal weekendje weggeweest naar koudekerken (klein gat in Zeeland) en dat was kei tof en actief. Hej, maar ik wens je een tot festivalletje toe, ik ben benieuwd hoe dat is daaro, doe maar snel mailen hoe je het hebt gehad! Bis de volgende keerrrrrrr, kuzzzzzz

• 18 Maart 2004 - 08:51

Jolien:

Hee Zoelie!

Alles kids met jou? Zo te horen van wel wah! Hier gaat het ook nog allemaal goed! Lekker warm dagje gehad gister en vandaag weer lekker voor school achter de computer!! juuj!

Maaru wij sturen je voor je verjaardag wel een (opblaasbare) honkbalknuppel ofzo zodat je die inbrekers een flink de les kunt leren wah...
    Kom niet aan onze Sanne grrrr...

Verder wens ik je nog heel veel bierplezier (keurig woord) en veel fun op het festival!!

Liefs,
    dikke kus,
    Jolientje

ohja, ook de groeten van Bart, je weet hoe hij internet haat dus hij zal nooit (zeg nooit nooit) zelf iets typen maar hij denkt ook aan je hoor!

xx

• 18 Maart 2004 - 11:56

Rimpels:

COOL RUNNINGS! Keurig, echt een super vette film, hedde doar dan ok gebobsleejd of nie?
    En was santa dead of nie?
    ach ja wat een lège onzin!

Als ik ow was zoj ik die clienten van ow is wat strenger aanpakken! bietje inbreken.... schandalig!
    nou ja, sanne veul plezier op ow festivalletje!
    en trouwens als geej owwe vent nou nie haj gedumpt dan kon heej snachts goan kieken wat der was! ziede geej "veilig"!?!?
    ik goj mar stoppen want der komt wer eens niks zinnigs uut!
    eej sanne de groenten!
    later xxx rimpels

• 19 Maart 2004 - 11:07

Sarah:

nou nou het gaat wel goed bij je in huis. Maar goed dat Ties en Mendy er niet waren want die hadden de box vol geschete!! Ej maar zoepse op t festival en we horen de ruige verhaaltjes wel na het weekend

• 19 Maart 2004 - 12:10

Zjuul:

ik haj den neger afgesmerd...

maar moi dat het zo goed gut daor(buute de inbraken dan he) en nog veul plezier!

• 19 Maart 2004 - 14:36

Lenny:

Ej sannezwoelie
    Bedankt voor je kaartje. .kei leuk!!!!
    Trouwens ok keurig dat ge den kel eindelijk hed afgescheept, was zoewe te hure wel hard nudig. Verder hier ok alles goed, gen sappige roddels mer. mar volgens mej gudde gej ut doar ok wel redde.
    kuzz

• 20 Maart 2004 - 09:14

Loes:

Heey Zoelie!!
    Wat un verhalen allemaal.
    Wel keurig dat je leuke kroegjes hebt ontdekt.
    Wel een lekker idee dat je client zomaar bij je probveert in te breken.Pak um mar es flink an de volgende kier dat ge um ziet.Nog bedankt voor je kaartje.Kei leuk.Nou tot snel op je nieuwe berichtje.
    Doei doei kusje van Loes.