zon, bier en South african music... - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu zon, bier en South african music... - Reisverslag uit Pretoria, Zuid-Afrika van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu

zon, bier en South african music...

Door: zwahoelizoelie

Blijf op de hoogte en volg Sanne

22 Maart 2004 | Zuid-Afrika, Pretoria

Hi liefe mense! Hier effe n kort berichtje. ik ben net terug van Southern cross festival!! en t was super.. Kei mooie omgeving, goedkoop bier, 30 graden, n rivier op t terrein en vage mensen!! jep, lowlands in t klein maar dan extra extra super mooi!! Heen weg was wel spannend. We hadden nl n busreis geboekt van durban naar Mooi river, stappen we uit in Mooi River, blijkt dat t festival 30 km verder ligt.. geen taxi's of bussen. Stonden we mooi op het tankstation in the middle of nowhere te kijken.. Dus we (moesten) liften. 2 oudere mensen hebben ons gebracht (4 meiden achterin de bank van n auto, rond crossend in South Africa>> WOW. De terug weg ook een lift geregeld maar dan helemaal terug naar Durban. Dus dat was perfect. Oh op t festival nog n slang gezien toen we aan t wandelen waren in de bergen, en de hutjes van de mensen die daar wonen hebben we ook gezien.!!! Dat waar t aal, woensdag meer....

• 22 Maart 2004 - 14:57

Jolien:

Keurig, ook nog liften ook nog! Ik was echt heel benieuwd hoe je het daar hou hebben maar het is dus wel een geslaagd feestje geworden! mooi, mooi
    Heb je ook nog ruige bands gezien voor in de soos (hihi) maybe een ideetje!

Meis, tot woensdag dan maar...

Liefs xx Jolientje

• 22 Maart 2004 - 15:57

Sissy:

Kei ruig man!
    hopelijk heb je veel fotoos gemaakt want ik ben erg benieuwd!!
    Komend weekend GAELLUS in ROCK met given enzo.. ook leuk, maar natuurlijk niet in zo'n mooie omgeving..en zonder mooi rivier.. Das ons festivalletje waar we het voorlopig weer effe mee moeten doen!
    Heb trouwens do. een s-a band gezien in de effenaar BOO! heten ze, waren erg leuk
    Ajuus en tot spanks
    dun master
    check ook effe het gastenboek van www.gaellus.nl!!! errug grappig allemaal

• 23 Maart 2004 - 11:50

Heuf:

zekers Gaellus in Rock dat is nog us wat anders dan zon festivalletje in Africa an un moie rivier. De Meulebek is ok moi! En mit un bietje geluk is Rick zien stem kwiet en wurd zelf Given un succes. O jao ut gut hier um Sanne ...he amesier ow baie wa. de balle van heuf (nie de balle van heuf maar de balle, van heuf bedoel ik)

PS hedde al wat SA rugby gezien?

• 23 Maart 2004 - 20:10

Pies De Ties:

sanne ge wurd mit de dag mier neger. Boekt grote vooruutgang.
    gegroet pies van ties, nie pies van ties maar pies, van ties.

hahah flauw, maar heb vandaag werkelijk niks zinnigs te melden.

• 23 Maart 2004 - 21:56

Rimpels:

eeeej sanne!
    ik goj pitten, sloap lekker!
    typ merge wel wat zinnigs!
    houdoe

• 24 Maart 2004 - 08:08

Loes:

Heey Sanne..
    Wow dat klinkt errug gezellig allemaal op die slang na dan.Hen ik in hongarije een in t water gezien en ben de hele vakantie niet meer in het water geweest.Mar ja.Ik ben beniued wat je vandaag weer allemaal te melden hebt ga maar es ef in de chat kijken of ge der ziet!!!
    Doei doei

• 24 Maart 2004 - 18:08

Mendy:

hej sanne, ik huurde va rick daat ge soaves op de chat het gezaete. ni mier op dinsdaag doon! mot ik traine, zo sprek ik ow noeit. en t geld pak ik wal enne kier, veurlupig duj ik t mit ow bed, errug fijn! thanks vur t lienen. mar hoeveul kreeg ik eigk vaan ow? ik huur ut waal! gej nog kei veul plezeer doar! zal wal lukke woh! ik gaj vriedag ma de groupie oethange beej owwen broor, bin benejd of ie der nog waat oetkriegt! xxx

• 24 Maart 2004 - 20:43

Het Marliest:

Ha sanne
    Thanks voor de kaart. Nog steeds alles goed daar woh..houwe zo. Leuk mailtje op forum en jaaa ik doe nog steeds arbeiten bij liesje. Dus goed gefestivalt en gebiert daar?(nieuwe werkwoorden)
    Zudde gej toevallig willen weten hoe casele er nog uit ziet en hoe de optocht was, dan kiek maar op de site van mien mam : www.dinyclassens.tk
    Want casele zudde wel missen denk ik.
    Nou, nog steeds goed je best doen met stage en viel spass noch. bye bye
    x op owwe hiele groete teen!

• 24 Maart 2004 - 21:26

Sissy:

ik lees net dat mendy nog geld van je krijgt: ik ook van het kado voor mama anny.. ik weet niet meer hoeveel precies, maar ik zal het eens even na gaan kijken, mar dan wette dat!
    Leuk je vanmorgen weer even gesproken te hebben, was alweer lang geleden..
    geniet ze nog
    toedels!

• 25 Maart 2004 - 09:32

Heuf:

aha goedzo Mendy, Rick mot ok traine op dinsdag en den heb ik nie gezien ... un bietje zitte chatten enzoe op dinsdag ipv traine