- Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Sanne Rijswick - WaarBenJij.nu

Blijf op de hoogte en volg Sanne

11 Februari 2004 | Nederland, Amsterdam

• 14 Februari 2004 - 13:00

Snorkes:

zie ook eens op www.remcodehoop.waarbenjij.nu

• 14 Februari 2004 - 14:33

Rick:

zoelie,

ik heb eindelijk bericht terug gekregen van het IBG. je ziet de 23e wel hoeveel we precies krijgen maar het is geloof ik ongeveer 40 euro meer dan vorig jaar! bovendien krijgen we van afgelopen maand nog 122 euro extra. hoezee!
    hopelijk is alles paal in zuid afrika. we missen je vrolijke noot ontzettend in huis en daarom zou ik willen afsluiten met het bekende zuid afrikaanse gezegd: O Ina toch ver die kussinkjie, die haan die kraai die os lie waai.

• 14 Februari 2004 - 15:36

Sissy:

Ricki (sander) heeft niet goed gekeken, we krijgen 70 euro minder als vorig jaar.. Hoezee! Rick = sukkel
    groeten

• 16 Februari 2004 - 13:56

Jolien:

He lieve Sanne!

Heel erg bedankt voor je crea kaart. Zag dr errug leuk uit! Ik heb nooit geweten dat je zooo goed was in knutselen!
    Maaru hoe is het daar? Hier gaat het wel zwaar weekend gehad wah... Truujebal, receptie van Jacco en gister Stoere Patsers in de Gaellus!!! Dus ik ben nu een bietje errug rot, zal leuk worden volgende weer tijdens de 5 daagse zoepweek!

Megje, we hopen snel weer wat van je te horen, veel plezier!

Liefs,
    kus kus Jolientje

• 17 Februari 2004 - 11:36

Angela:

Heee Sanne...

Wat een toffe verhalen uit het Hluwehluwe Unfolozi Park! Ik heb wel het idee dat je het naar je zin hebt daarzo. Keurig! Hier gaat alles nog steeds z'n gangetje, geen veranderingen en ik vind 't hier maar koud :o( Terwijl jij daar (immer nog met je witte melkflessen) van het warme weer geniet! Verschil moet er wezen. En nog geen juicy stories over een lekkere Afrikaan? Heeee meis, heel veel fun nog daarzo en we drinken van de week wel een lekker pilske op ow... Owja, misschien heb ik dat gemist, maar kunnen we je ook een kaartje sturen?

xxx Angela